Sorsanalízis

Egy esély addig csak egy lehetőség marad,

amíg nem vesszük észre és nem cselekszünk érte.


A Jövendőmondás során a francia, más néven póker kártyák segítségével elmondom a kliensemnek a jelenlegi helyzetét és a jövőbeli eseményeket.

Életfát állítok fel a tarot kártyák segítségével, és ezzel rávezetem a kliensemet arra, hogy milyen életciklust él most, milyen élethelyzetek várhatóak, ezek hogyan érintik majd a lelki világát, hogyan érdemes cselekednie, mire érdemes figyelnie, milyen események fontosak most, és mik lesznek a következményei annak, ha kezébe veszi a sorsát.

Sorsanalízis – válasz arra, hogy honnan jöttünk, hova tartunk, és miért történnek velünk bizonyos események.

Sorsanalízis két részből tevődik össze. Az első része.

Úgy alakítjuk a sorsunkat, amilyen képességink vannak hozzá és amilyen körülmények között élünk. Aki komolyan foglalkozik az életével, tudja, hogy lehetünk nagyon okosak és tehetségesek, végtelenségig kitartóak is, de ha az életedben nincs beprogramozva, hogy gazdagok leszünk vagy híresek, mind hiábavaló. Itt a látótérbe belép karma törvénye, hogy amit megérdemeltük a megelöző életeinkkel, azt kapnk meg a jelenlegiben.

   

Ősidők óta létezik az Időkerék, amelynek

a titkát maga a Dalai Láma az örzője.

Ő megmutatja, hogy kik vagyunk valójába

 - milyen szenvedés okkal születtünk erre a világra,

 - milyen időszakokban milyen képességeket kell kifejlesztenünk, 

 - mit kell tennünk évről évre, napról napra egyénileg,

 - milyen emberekkel kell találkozni és mikor, hogy beteljesítsünk a sorsunkat,

 - mi  ennek értelme és célja, és miért van mindez.


 Ez nagyon bölcs metafizikai tudás, amely kiterjed az életünk minden területére, és segít megérteni az élet és a lét legmélyebb misztériumát. 

 Ezt is alkalmazom a jóslás során, hogy minden szempontból vizsgáljuk meg a sorsunkat, a megelőző életeinket is figyelembe véve. 

A sorsanalízis a jövőbeli eseményeket években fejezi be, és ezen túl pontosan kimutatja a kliens karmáját, a személyiségét és az egyéniségéhez vezető utat, a viselkedési sémáit, és ami nagyon fontos, megmutatja, hogy ezek honnan erednek, mik az alapjuk az ismétlődő problémák vagy események felbukkanásának.

 

 A sorsanalízis második része.

Meggyőződésem, hogy feltétlenül kell szemben nézni azzal, hogy milyen akadályok és eszközök mozgatnak minket.

A tudatlanság – a szenvedés, a tudás – a világosság és nyugalom.

Éljünk tudatosan és nyugodtan.


Symbolon segítségével megtaláljuk a mélyen eltemetett viselkedési formákat, az archetípusokat, amelyekre nem akarunk emlékezni, és nem akarunk tudomást venni róluk. 

Ha megtaláljuk a probléma gyökerét, megértjük, miért történnek velünk bizonyos események, amivel megtaláljuk a helyes utat a probléma megoldásához, végül a sikeres életvitelhez.

A sorsanalízis része a jövendőmondásnak, és benne van az árban.

A jövendőmondás ára 10 000 forint. 

Ha a kliens több időt igényel, mert még vannak tisztázatlan kérdései, akkor minden megkezdett óra 5 000 forintba kerül.

Minden befizetést adományként a HoldVilág Spirituális Egyesület működésére, valamint képességfejelsztő könyvek és brosúrák kiadására gyűjtök.Részletesen a Kortárs Képességfejlesztő Műhely weboldalon, a programok megtekinthetőek itt.

Szinte minden klienstől kapok kérdést egészségi állapotra vonatkozóan. De nem vagyok klasszikus orvos, természetgyógyász sem. Így inkorrektnek tartanám nyilatkozni ebben a témában. Viszont a személyes konzultáció során olyan információkat közlök a klienseimmel, amelyek összefüggnek a betegségük oki tényezőjével. Mindezt azért teszem, hogy a klienssel megértessem a betegségének mélyebb okait. Remélhetőleg ezzel a tudással újabb lépéseket tesz meg a gyógyulás felé vezető úton. Mert a klasszikus gyógyítással rövid távon meg lehet szüntetni a betegséget, de ha nem találjuk meg az okát, egy másik helyen –  esetleg eltérő mentális vagy fizikai szinten – hamarosan újra meg fog jelenni. Amíg az ok rejtve marad (talán el nem ért célokban keresendő, a választott hivatásban vagy be nem teljesült vágyakban és ambíciókban), az élet természetes áramlása akadályokba ütközik.

A gyógyulási folyamat csak akkor lesz eredményes, ha tudatában vagyunk életcélunknak, e tudás nélkül szó nem lehet sem az egészség helyreállításáról, sem a személyiség fejlődéséről. Sajnos csak akkor szoktunk elgondolkozni, hogy az életünknek célja van, ha már ténylegesen betegségben szenvedünk. Így minél előbb meg kell ismerni saját életcélunkat és az egyetemes rendben való helyünket.

Copyright © 2011 ■ Jelena Vasziljevna