Jövendőmondás

1. Sorsanalízis személyes konzultáció alkalmával.Jelena jósol

- Átfogó elemzés francia kártyával

- Életfa-felállítás Tarot kártyával

- Az Időkereket tekintjük át


2. Sorselemzés, írói médiumi szolgáltatás megrendelése

postai úton.


1. Sorsanalízis személyes konzultáció alkalmával.

A kliens előtt kivetem a francia kártyát. Bővebben a francia kártyáról ITT. Megállapítom, hogy hol tart most: egy bizonyos életciklus folyamatának kezdetén, események sűrűjében vagy már a végénél. A beszélgetés során konkretizáljuk a most zajló eseményeket.

A kártyákat kivetem négydekádos körben. Ekkor a már lezajlott események jelennek meg, ha azok még hatással vannak a jövőre. Múlbeli eseményekkel azonban nem szoktam foglalkozni. A célom, hogy tudatosítsuk a jelent, és ebből kiindulva sikeresen tervezzük meg a jövőt.

Értékelem a karmikus eseményeket, amelyeket sajnos már nem lehet elkerülni, viszont tompítani lehet a hatásukat, ha komolyan felvállaljuk a sorsunkat.

Végül megjelennek a jövővel kapcsolatos képek, eseményekkel, személyekkel. Itt idéznénk Szepes Máriától, mert gondolataimat nem tudnám jobban megfogalmazni az ezotéria nagyasszonyánál:

„Ahogyan egy üveglapra szórt homokban, mint ami a töltésének megfelel, ugyanúgy egyetlen jellem, érzelmi és értelmi tartalom köré sem kristályosodhat másfajta habitus, egyedül az,amit a benne élő akusztikai hangképlet meghatároz. Kétségtelen, hogy a sajátos légkörben választott kártyák nem véletlenül kerülnek a résztvevők kezébe, hanem éppolyan szükségszerű mozzanatát képezi az érte nyúlók sorsának, mint ahogy írásuk, a tenyérvonalakig, a testalkatuk, az arcvonásaik nem véletlenül alakulnak ki, hanem karakterük magjának tendenciáit követik a cseppkövek rétegződéséhez hasonlóan. Mindegyik formában benne rejlik a pontos előkép.”

Ezután a kliens által megfogalmazott kérdésekkel foglalkozunk.

Tisztázzuk, milyen sorsfordulók és életfeladatok érdeklik őt, mi a teendője, hogy jóra, a siker felé forduljon az élete. Ekkor minden felvetődő kérdésre válaszolok a kliens jövőjével kapcsolatban.


A kliens kérésére többféleképpen megvizsgáljük a sorsát. Felépíthetjük az életfáját, amelyből kiderül, milyen céllal született erre a világra, és milyen megprobáltatásokon kell még végigmennie.

Ha a kliens úgy érzi, többször hasonló szituációba kerül, hasonló problémakkal küzd, megvizsgáljuk a személységének jellemzőit, amelyekből e kellemetlen ismétlések adódhatnak, így nemcsak rossz szakásaitól, hanem a szerencsétlenségeket okozó reflexeitől is tudatosan megszabadíthatjuk őt.

Többféle Tarot kártyával dolgozom, amelyek más és más szempontból világítják meg a kliens életét.

Kérem, gondold át az ajánlataimat, és ismerkedj meg többféle megoldással is. 


Életfa felállítása Tarot kártyával

Az ember élete ezen a világon a születéssel kezdődik.

Az emberi embrió önmagában egységes egész. Létezésének első szakaszában egyetlen sejtből harminckét sejtté nő. Az egysejtes embrió céltudatosan osztódásba kezd. Minden sejt két vele pontosan megegyező sejtre oszlik: az első sejtből kettő lesz, a kettőből négy, és így tovább. Fogantatáskor, amikor a hímivarsejt megtermékenyíti a petesejtet, az embrió egyetlen sejtből áll. A sejtben két előmag található, amelyek a szülők örökítőanyagát hordozó géneket tartalmazzák. A két előmag összeolvadása indítja el a folyamatot, amelyben az egyetlen sejtből magzat fejlődik ki.

A genetikusakat régóta foglalkoztatja a kérdés, hogy mi játszódik le az összeolvadás során. Talán az isteni szikra, ami az összeolvadást okozza?

A sejtosztódás a megtermékenyítés után kb. három napig folytatódik, egészen egy harminckét sejtből álló gömböcske kialakulásáig.

Milyen érdekes egybeesés a kabbalisztikus Életfa tíz szimbólumának első princípiumaival, a szétterjedő tudatosság harminckét ösvényével. A Kabbala tíz szféráját szintén 32 életút köti össze, amelyek megmutatják tudatosságunk szintjeit és szakaszait. Figyeljétek csak az Életfát és annak elrendezését.

A Tarot kártyával személyre szabottan kirakom a kliens Életfáját. Ebből kiderül, hogy a kliens milyen céllal született erre a világra, milyen megpróbáltatásokon kell keresztülmennie, milyen képességeket kell kifejlesztenie az élete során. Így jobban megérti eredeti elrendeltetését, életcélját.

A Tarot-kártya-tanfolyamról bővebben itt.

A konzultáció általában két órás és 10 000 forintba kerül,

ha a konzultáció elhúzodik és még több órát vesz igénybe, akkor minden megkezdett óra 5 000 forintba kerül.

Diszkrét, otthonias körülmények között fogadok minden érdeklődőt.

Hétfőtől péntekig, 12 órától este 20 óráig.

Szombaton és vasárnap fogadok ügyfeleket változó időpontokban.

Házon kívül nem jósolok, házhoz nem megyek.

A szolgáltatásért 10 000 forint összegű adományokat fogadok el, amelyeket a HoldVilág Spirituális Egyesület működésére gyüjtök. Az Egyesületről bővebben ITT.


Lehetőség van írásban is megrendelni a jóslást.

Így postai utánvéttel megkaphatod a választ kérdéseidre.

2. Sorselemzés megrendelése postai úton.

Hogyan fogj hozzá?

Tessék leírni a teljes nevedet és a levelezési címedet.

Írd körül a mostani helyzeted és a jövőddel kapcsolatos gondolataid, félelmeid.

Tegyél fel kérdéseket a jövőddel kapcsolatban.

A szolgáltatás díja 10 000 forint + postaköltség, amelynek teljes összegét a HoldVilág Spirituális Egyesület működésére ajánlom fel adományként. Az Egyesületről bővebben ITT.


Írói médiumi szolgáltatás.

Postai úton megrendelhető az írói médiumi szolgáltatás is.

Az író médiumi szolgáltatás csak postai úton vehető igénybe.

Ehhez szintén le kell írni a pontos nevet, címet. És feltenni a kérdéseket.

Például:

Milyen tanácsot kér xy eseménnyel kapcsolatban?

Milyen tanácsot kér xy problémákkal kapcsolatban?

Mit kell tenni a továbbhaladás érdekében?

Milyen események várhatók a jövőben xy témára vonatkozóan.

(házasság, bírósági ügyek, adás-vétel... – pontosítson, mi érdekel)?

Ezután nem kell mást tenni, küldd el kérdéseidet a következő e-mail címre: 
kerdesvalasz@sorsanalizis.com

E válaszok nem szakmai tanácsadás jellegűek, mint az ügyvédtől, karrier-tanácsadótól vagy családterapeutától származó tanácsok.  Ezek a válaszok az Egyetemes Intelligenciától érkeznek a jövőre nézve a kérdező személlyel kapcsolatban.

Ha olyan útmutatást kapnál, amely kellemetlenül érint, nem kell foglalkozni vele, minden emberi lény szabad akarattal rendelkezik, így rajta múlik, megfogadja-e a tanácsot vagy sem.

A választ postai úton, utánvéttel vehető át 10 napon belül.

Copyright © 2011 ■ Jelena Vasziljevna